Csodás hétköznapok

Érdekes és vicces videók egy helyen

Friss topikok

Címkék

akrobata (1) alkohol (1) alkoholizmus (1) állat (1) auto (1) barbie (1) bevándorlás (1) body (2) boy (1) carlin (1) china (1) cigány (1) crack (1) csaj (1) csengetés (1) csukló (1) dagadt (2) dagi (1) dance (7) darwin (1) dentist (1) dog (1) ebay (1) edzés (1) élet (1) ellenállás (1) elvonó (1) extasy (1) fidesz (1) fitness (2) fogeltávolítás (1) foghúzás (1) forradalom (1) fűggőség (1) gay (1) girls (1) gróf (1) harlem (1) herby (1) hiphop (1) hitel (1) hofi (1) hubgarista (1) idézet (1) indián (1) info (1) ismerkedés (1) izom (1) jovonk (1) kemény (1) kigyúrt (1) koca (2) krisztián (1) kutya (1) lambada (1) lőrinc (1) macska (1) március15 (1) mérés (1) mészáros (1) metamfetamin (1) migránsok (1) molnár (1) netes (1) nőbody (1) obama (1) öregek (1) papa (1) perverz (1) pinky (1) poén (1) post (1) rap (1) roma (1) scientology (1) south (1) spice (1) szilveszter (1) tánc (1) társkereső (1) testépítés (1) történelem (1) troll (1) tüntetés (1) türelem (1) vallás (1) vérnyomás (1) vices (1) világ (1) visszakövetés (1) Címkefelhő

Március 15-öt a marháknak!

2015.10.18. 13:48 Kistehén

Micsoda Március 15? A liberális kapitalisták győztes forradalma a feudális önkényurakkal szemben.
Háát nem nagyszerűűűűű? Ünnepeljétek meg a Széchenyi féle HITEL-t, ami előfutára volt a liberális urak burzsoádemokáciájának! A polgárosodás szükségszerűsége persze megkérdőjelezhetetlen, mert aki nem veszi komolyan azt, hogy hitelből kell termelőeszközöket létrehozni, és azt kifizettetni a vásárlókkal, az törvényszerűen lemarad! 

 

Ünnepeljétek tehát a pénz ELŐRE ELKÖLTÉSÉT! Ünnepeljétek a választójogot, amit azért kaptatok cserébe, hogy a munkátokkal létrehozott dolgokból csak 10-20%-otkaptok meg! Legyen szólásszabadság? Legyen, de a liberális urak finanszírozott médiájában azért szabadjon NEM kimondani, hogy a Nato a kapitalista fogyasztásba bevonó katonai terrorszervezet, hogy Izrael egy etnikumát katonai eszközökkel irtja, vagy hogy az ukrán Porosenko hadserege lakótelepeket - tehát civileket - ágyúz.

 

Tudtátok, hogy a burzsoádemokráciát ünneplitek? Azadósságcsapdát, aminek a lényege az államadósság újrafinanszírozás? A végtelen növekedésbe hajszolókapitalizmust, ami immáron úgy növekszik, hogy nincs belőlereálbér növekedés? Nem csak nálunk, még az USA-ban sem. Ha nem a gazdasági szabadságod ünnepled, akkor nem lehet hogy a tőkével rendelkezők gazdasági szabadságát ünnepled? 

Mellékesen polgárnak tartod magad? Tudtad, hogy polgár az, aki munka nélkül, tőkejövedelemből él? Vagy még nem esett le, hogy te csak bérből és fizetésből élő személy (proletár?) vagy, már ha kapsz munkát valahol. Olyan, hogy polgári társadalom sosem volt, csak olyan létezett, hogy burzsoávezetésű prolitársadalom.
Ünnepled pl. a választójogot? Ünnepled azt a szabadságot, hogy egy-két papírcetlin mások listájára, és mások által kijelölt nevek mellé egész kis X-et tehetsz? Ünnepled a 2 négyzetcentiméteres szabadságodat? Elég neked a választójog, de azt a kérdést fel sem teszed magadban, hogy érvényesül-e a képviselet, és a beleszólás elve? Nem vetted észre, hogy még mindig vezetőket, tehát "kiskirályokat" választasz, nem képviselőket?


És ünnepeld az is, hogy nem hűbérurad van, hanem MAGAD vagy a rabszolgatartód! Ünnepeld a sokszínűséget, de ünnepeld vele a sokszínűségből fakadó mérhetetlen elkorcsosulást is. Ünnepeld a multikat, meg a külföldi csecsebecséket is, de ünnepeld azt is, hogy mikor ilyet vásárolsz, akkor külföldi munkahelyet tartasz fenn! 

Ünnepelj, ünnepelj és ünnepelj! Ünnepeld a mások polgári demokráciáját!

Szólj hozzá!

Címkék: történelem hitel forradalom március15

A bejegyzés trackback címe:

https://csodalatos.blog.hu/api/trackback/id/tr747987125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása